Scanningsklinik i København

Indholdet kan være betalt

At finde en scanningsklinik i København har aldrig været nemmere. I takt med at teknologien er blevet mere avanceret og nøjagtig, har det åbnet dørene op for præcise og pålidelige scanninger. Ultralydklinikken ligger på Ny Østergade i København, og er en klinik som specialiserer sig i scanninger af gravide. Med den centrale placering i København er det nemt at komme dertil og hermed den oplagte mulighed for gravide kvinder der bor i hovedstadsområdet.

Hvem er Ultralydklinikken?

Ultralydklinikken er en Danmarks første private ultralydklinik, som udelukkende tilbyder scanninger til gravide. Med tiden, og teknologiens fremgang, har Ultralydklinikken med tiden formået tilbyde den højeste kvalitet af scanninger. Deres team består 9 medarbejdere. Alle deres medarbejdere er nøje udvalgte, og ikke kun på baggrund af deres uddannelse, men også deres erfaringer. Alle Ultralydklinikkens medarbejder har selvfølgelig en relevant uddannelse indenfor på deres område, men samtidig komme de også fra tidligere arbejdspladser, såsom hospitaler, hvor de har arbejdet med specifikke scannings behandlinger, hvilket er med til at bidrage til den høje kvalitet af scanninger hos Ultralydklinikken. 

Hvad tilbyder Ultralydklinikken?

Ultralydklinikken tilbyder en masse forskellige scanninger og gentest, af både forældre og foster. Nogle af de mest kendte scanninger, som Ultralydklinikken tilbyder, er en tidlig scanning, misdannelsesscanninger, gentest scanninger osv. Inde på deres hjemmeside på Ultralydklinikken.dk, kan man blandt andet læse meget mere omkring de forskellige behandlinger som de tilbyder, og samtidig også læse om relevant information omkring deres behandlinger, såsom, priser, formål, tidspunkter osv. Hvis man er i tvivl om, hvilken behandling man skal have, er det også en kontaktfunktion derinde, hvor man enten kan kontakte klinikken telefonisk eller over mail.

Hvad koster en scanning? 

Priserne er selvfølgelig forskellige fra scanning til scanning, hvilket betyder de varierer rigtig meget, afhængig af, hvilken scanning der er tale om. Til gengæld så kører Ultralydklinikken et tilbud på en tidlig scanning, der lyder på, at man kun betaler fuld pris for den første scanning, hvorfra hvis man ønsker flere scanninger efterfølgende, så skal man kun betale halv pris for dette. Du kan læse mere om deres priser og tilbud på en tidlig scanning inde på deres hjemmeside.