Opdag de smukke Georg Jensen smykker

Indholdet kan være betalt

I mere end 100 år har er vi blevet introduceret til flere og flere Georg Jensen smykker. I dag står brandet bag en bred palette af smukke, eksklusive, tidløse og elegante smykkekollektioner. Vi kender nok alle de smukke Daisy smykker og den iøjnefaldende Moonlight Grapes kollektion, men kender du også til Georg Jensen Mercy, Offspring, Halo og Peak? Der er helt sikkert en masse af de vidunderlige smykker, som bare venter på at blive genopdaget. Derfor får du her en lille intro til 3 kollektioner af Georg Jensen smykker, som bestemt er værd et kig. 

Georg Jensen Offspring smykkerne

De elegante og tidløse Georg Jensen Offspring smykker er det perfekte valg til dig, der er på udkig efter smykker som kan gå i arv fra generation til generation. Smykkerne er nemlig inspireret af det unikke bånd, der er mellem en mor og sit barn, men de kunne også repræsentere båndet mellem forældre og børn eller mellem søskende. De smukke smykker er designet af den amerikanske smykkedesinger Jacqueline Rabuns, der ser smykker, som meget mere end bare smukke ting. Ifølge Jacqueline er smykker også historier og følelser. 

Georg Jensen Savannah smykkerne

De smukke Georg Jensen Savannah smykker er fra den svenske smykkedesigner Vivianna Torun Bülow-Hübes, der var den første kvindelige sølvsmed, der blev internationalt kendt. I Savannah smykkerne kombinerer hun smukt slebne ædelsten med klassiske rene forme. Til trods for smykkernes store ædelsten er designet elegant, minimalistisk og tidløst. Med det simple design formår hun nærmest at fremhæve ædelstens skønhed. I smykkerne anvendes der ædelsten som ametyst, røgkvarts, blå topas og månesten. 

Georg Jensen archive smykkerne

I den nye Georg Jensen archive smykkekollektion finder du nogle af de gamle, tidløse Georg Jensen smykker. Dette er en unik kollektion, der samler Georg Jensen smykker fra både 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Elegante smykker med et nostalgisk præg. Dette er de perfekte smykker til dig, der allerede elsker Georg Jensen smykker, og som vil sætte pris på at gå med smykker, der har formået at forblive moderne i flere årtier. Det ægte bevis på tidsløst design.