Frisør i København

Indholdet kan være betalt

At finde en frisør i København er ikke just svært. At finde en frisørsalon der passer ens behov er langt svære. Den typiske frisørsalon tilbyder en lang række ydelser, men er de noget værd, hvis deres ansatte ikke har en uddannelse, som giver dem redskaberne til at udøve den udvalgte behandling? Hair By Kant tilbyder mange forskellige behandlinger, alt fra klipning, styling til diverse arrangementer, hårkur, striber, balayage og meget mere.

Hvem er Hair By Kant?

Hair By Kant er en grøn frisørsalon med placering på Skindergade i København. Hair By Kant er ejet af Lulu Schaadt og Freja Jerris. Sammen stiftede de den grønne frisørsalon med en fælles vision om at tilbyde bæredygtig og høj kvalitet frisørarbejde til Københavnerne. Ejerne af Hair By Kant frisørsalonen har begge en lang årrække af faglig baggrund og erfaring med sig, og følte det var naturligt at stifte deres egen salon, hvor deres præmisser og ideer kunne få vinger. Inde på deres Instagram konto kan man følge med i Hair By Kants hverdag, og samtidig få et indblik i, hvordan deres frisør resultater ser ud.

Hvad Tilbyder Hair By Kant?

Hair By Kant er mere end bare din typiske frisør, hvilket også vil sige, at de tilbyder mere end bare en klipning. Hos Hair By Kant er det næsten kun fantasien som kan sætte rammerne. Hair By Kant tilbyder moderne og elegant frisørarbejde til både børn, kvinder og mænd. Udover den klassiske klipning, så tilbyder Hair By Kant en del ekstra behandlinger. Inde på deres hjemmeside, Hairbykant.com, kan du blandt andet læse meget mere om de forskellige behandlinger, som de nu tilbyder.

Hvad er en grøn frisør?

En grøn frisør vil sige, at de udelukkende benytter sig af allergivenlige og økologiske produkter, som godkendt af det diverse foreninger her i blandt Dansk Frisør & Kosmetik forbund og Københavns Miljønetværk. Udover at skåne den allergiske kunde, så er produkterne også fremstillet på en bæredygtig måde, og er let nedbrydeligt for naturen. Kvaliteten er fuldkommen den samme, men for den allergiske eller miljøorienterede kunde, så ville en en grøn frisør som Hair By Kant være et glimrende og oplagt  valg.