Hvorfor give dine medarbejdere påskegaver?

Indholdet kan være betalt
påskeæg som påskegave

I løbet af de seneste år har flere og flere virksomheder gjort det til en tradition at give deres medarbejdere firma påskegaver. Derfor kan det være en god idé, at overveje om din virksomhed også bør gøre det. I modsætning til firmajulegaver, der godt kan være en stor omkostning, så behøves en påskegave ikke være særlig dyr. Derfor er det nemt at komme i gang med danne hyggelige tradition. Læs med og højere om, hvorfor det er en god idé at give dine medarbejdere en påskegave. 

Sig tak med en påskegave

At give påskegaver til medarbejdere er en måde at vise taknemmelighed for det arbejde, der er udført. Firma påskegaver har desuden den fordel, at medarbejdere ikke forventer at få den, og derfor er det en positivt overraskelse, der vil blive husket. Især i 2020 og 2021 kan det være en god idé, at gøre noget ekstra ud af at kommunikere hvor meget man værdsætter sine medarbejdere, der har skulle arbejde under vanskelige forhold. Mange medarbejdere er hjemsendt, men derfor er en påskegave en sød måde at vise sine ansatte, at man tænker på dem. 

Firma påskegaver, der passer til dit brand

Når man skal vælge en påskegave til sine ansatte, så er der en tradition, der varer ved: chokolade påskeæg til medarbejdere traditionen. En påskegave kommunikere dog også noget om virksomheden, der giver den. Hvis man giver traditionelle påskegaver, som chokolade påskeæg fra Magasin eller Summerbird, så har man valgt en påskegave, der passer godt til historiske og traditionelle virksomheder. Hvis man derimod vælger påskeæg med smag af lakrids eller saltkaramel, så passer påskegaven godt til et firma, der gerne vil udstråle et moderne brand. Derudover er chokolade påskeæg ikke nødvendigvis den påskegave, der passer bedst til dit firma og brand. Hvis du driver et fitnesscenter eller et andet firma, der sætter fokus på sundhed, så bør du overveje at investere i en sund påskegave eller en ikke-spiselig påskegave. 

Hvis du allerede har besluttet at give påskegaver til dine medarbejdere, så kan du lige så godt overveje om du også bør sende en påskegave til nogle af dine vigtigste kunder eller samarbejdspartnere. Dette er en sød måde at udtrykke, at I er taknemmelige for samarbejdet.