Sådan foregår et ansigtsløft

Indholdet kan være betalt

Med et ansigtsløft kan du opnå et naturligt yngre look. Med alderen vil vores ansigtshud begynde at hænge lidt. Det er ofte en uundgåelige del af at vi bliver ældre. Det sker på blandt andet på grund af et lavere niveau af collagen og elastin i huden. Med et facelift kan man genskabe den naturlige kontur i ansigtet, så du ser yngre ud. I det følgende vil du få en gennemgang af ansigtsløft behandlingen, så du kan vurdere om det er noget for dig.

Hvorfor få et facelift?

Mange får et ansigtsløft eller et facelift for at rette op på en hængende kæbelinje, rynker i kinderne, overflødig hud ved øjenlågene eller folder der strækker sig fra næsen. Alt dette er egenskaber ved ansigtet, som de færreste desværre forbinder med skønhed. Og uanset om det er godt eller dårligt, så er vores skønhed tæt forbundet med vores selvværd. Selvom man er gammel er der ingen grund til at man ikke bør kunne føle sig smuk – i hvert fald lige så smuk, som sine jævnaldrende.

Hvilke typer ansigtsløft kan man få?

Der findes flere forskellige ansigtsløft behandlinger, afhængig af hvor ansigtsløftet skal foregå. Hvis du skal have foretaget et ansigtsløft på panden eller ved øjenbrynene, så skal du have foretaget et øvre ansigtsløft. Ligeledes skal du have foretaget en midt ansigtsløft, hvis du skal have ændret noget ved kinderne eller mundvigen. Et nedre ansigtsløft er en behandling omkring hagen. Sammen med din læge vil man finde frem til hvilke ansigtsløft, du bør få for at opnå det ønskede resultat.

Hvad koster et ansigtsløft?

Prisen for et facelift varierer fra klinik til klinik, men den starter normalt på ca. 20.000 kr. For et mindre ansigtsløft. Derudover kan der være diverse tillæg. Der kan eksempelvis være et tillæg for fuld bedøvelse eller et tillæg for en overnatning på klinikken inklusiv forplejning. På mange klinikker kan man dog i dag få tilbudt finansiering, hvilket gør det muligt at betale for ansigtsløftet over en længere periode.