Et par plakater til børn har sat gang i en renovering

Indholdet kan være betalt

En helt almindelig torsdag aften for et par uger siden sad jeg og prøvede at finde idéer til at få noget nyt på væggene. Jeg havde egentlig tænkt, at det skulle være et verdenskort eller et maleri, men så fandt jeg en masse billige plakater på nettet. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle kigge på plakater børn, men jeg kom helt tilfældigt til det, da jeg var inde på siden. Nu har både Rosa og Malte fået plakater børn, men den stopper ikke der. Jeg blev vist lidt revet med.

Det startede med et par fede plakater børn

Meningen var, at jeg skulle have et billede eller en plakat op i stuen for at dække de grimme lappeløsninger, efter jeg pillede fjernsynet ned fra væggen. Ironisk nok har jeg stadig ikke fået dækket væggen til. Til gengæld har mine børn snart fået nye værelser.

I min spontane søgen efter plakater børn, fandt jeg en masse plakater, der var lige noget for Rosa. Hun elsker dyr, og jeg har fundet en masse plakater børn med sjove dyrebilleder. Hendes gamle ABC plakat har hængt uden ramme, og den er også faldet ned et par gange. Da jeg så, hvor mange billige plakater man kan købe til børneværelset, besluttede jeg mig for, at hendes værelse var vigtigere end min væg i stuen.

Så var det ellers Maltes tur til at få et par fede plakater børn. Han var vildt misundelig, da han så Rosas, så selvfølgelig skulle han ikke snydes. Jeg havde dog ikke troet, at et par plakater børn ville sætte gang i større projekter.

Nu skal børneværelset have den store tur

Det var først, da jeg fik hængt Rosas plakater børn op i deres rammer, at det gik op for mig, at hendes børneværelse stadig ser ud som det gjorde for seks år siden. Det stakkels pigebarn har stadig en uro hængende over hendes seng, og hun har slet ikke brokket sig.

Selvom hendes nye fede plakater børn klæder børneværelset, så passer de slet ikke ind. Bortset fra legetøjet og hendes seng, så tror jeg faktisk slet ikke, at vi har gjort noget ved hendes værelse, siden hun var helt lille.

Jeg føler mig som den værste far og har besluttet mig for, at der skal gøres noget ved det. Jeg tager Rosa med ud og vælger et helt nyt tapet til væggene, og så skal hun have et skrivebord, hvor hun kan sidde og lave lektier. Hun har været ovenud lykkelig, siden jeg fortalte hende om mine planer. Det hele startede med, at jeg købte et par plakater børn, og nu skal jeg sikkert renovere to børneværelser. For lad os indse det. Maltes værelse trænger nok også til lidt mere kærlighed end et par plakater børn.