En erfaren tandlæge

Indholdet kan være betalt

Så skal Rosa til tandlægen. Rosa er min yngste på 7 år, og hun lider i den grad af tandlægeskræk. Skoletandlægen på børnenes gamle skole havde formået at skabe et stærkt tillidsbånd til Rosa, men de af jer, der har fuldt med i mine tidligere indlæg, ved også, at børnenes skole er lukket. Rosa nægter at besøge sin nye skoletandlæge, fordi en af hendes klassekammerater var kommet grædende tilbage fra dem. Nu tager jeg hende med til min egen tandlæge. Han er en super erfaren tandlæge, der er ekspert i tandlægeskræk.

Min trofaste tandlæge

Før vi flyttede til vores skønne lejlighed på Amager, boede vi på Havnevejen i Hornbæk. Somme tider kan jeg godt savne stranden, skoven og den årlige havnefest, men nu har vi jo fået Amager Strand og Tivoli. Der findes ikke det i Hornbæk, der ikke kan erstattes på Amager.

Jeg har altid brugt en erfaren tandlæge i, fordi de kan noget helt specielt. De er troværdige, og du ved, hvad du betaler for. Nu har jeg ikke selv tandlægeskræk, men jeg ved fra min bedre halvdel, at de er erfarne med at arbejde med mennesker, der lider af det. Hun bruger også stadig vores trofaste tandlæge, selvom hun faktisk har prøvet en i København. Det er ikke det samme, siger hun. Jeg tror desværre, at Rosa har arvet sin tandlægeskræk fra sin mor. I så fald vil jeg gøre alt for at bekæmpe det i en tidlig alder, så det ikke udvikler sig i samme grad. Besøg vores tandlæge her https://plus1.dk/

Rosa skal også til en erfaren tandlæge

Når Rosa nægter at besøge sin skoletandlæge, må jeg tage hende med til min egen tandlæge. Der ved jeg, at de vil tage hånd om hende og gøre alt, hvad de kan for at gøre det til en god oplevelse for hende. Jeg er nok nødt til at tage med hende og holde hende i hånden de første par gange, men jeg er sikker på, at de kan få skabt samme stærke tillidsbånd til hende, som de gjorde på hendes gamle skole. Efter et par gange tør jeg sagtens overlade ledsagertjansen til hendes mormor.

Det er vigtigt at have et godt forhold til sin tandlæge. Dine tænder skal holde resten af livet, og du skal gerne gå til tandlægen hvert halve år. For mig er det vigtigt, at Rosa får et godt forhold til sin tandlæge fra start, så hun vil besøge dem trofast resten af sit liv. Derfor skal hun til min erfarne tandlæge.