Minus tøj til min beskedne kone

Indholdet kan være betalt

Mit dankort trænger til at blive skiftet ud. Eller også trænger det bare til at få lidt større indtægt kontra udgifter. Her på det sidste har jeg vist brugt dankortet lidt for ofte og ikke tænkt så meget over det. Men er det ikke også bare det hele værd, når det er familien, du forkæler? Det synes jeg. Så må haven bare få lidt mindre kærlighed end ellers. For i denne måned skal jeg også lige forkæle konen lidt med noget nyt Minus tøj. Det kan jo ikke bare være børnene, der skal have alt, hvad de peger på.

En hustru, der fortjener det

Min kone er meget beskeden. Vi har fælles økonomi, og selvom jeg tjener lidt mere end hende, kan hun jo bare købe tøj til sig selv, når hun vil. Det gør hun dog ikke. Hun er tilfreds med livet og taknemmelig for vores børn. Hun sørger for mad på bordet hver aften og smører madpakker til ungerne hver morgen. Så længe vi har råd til at leve, er min kone bekymringsfri.

Det meste af hendes tøj er fra Minus, så det er ikke billigt tøj, men det er til gengæld flittigt brugt. Jeg tror ikke, at min kone har købt noget nyt tøj til sig selv i to år. Der har jeg vist været heldig.

Derfor skal hun have Minus kjole

Selvom jeg måske er lidt heldig med mit valg af hustru (det synes jeg i hvert fald selv), så betyder det også, at jeg er nødt til at være ekstra opmærksom. Når min kone ikke køber tøj til sig selv, må jeg jo lytte efter, når der er noget hun gerne vil have. Det sker heller ikke så tit. Derfor bør det heller ikke være en svær opgave at følge med.

Jeg ved ikke, om min kone inderst inde drømmer lidt om at forkæle sig selv. Jeg troede faktisk ikke, at hun “shoppede” på nettet, men her den anden aften viste hun mig en Minus kjole, hun havde fundet. Overraskende nok var det ikke hende selv, hun tænkte på, selvom det var sådan, jeg havde opfattet det. Hun spurgte, om det ikke kunne være en god fødselsdagsgave til vores niece. Jeg må have set helt forkert ud i hovedet, for lynhurtigt fandt hun en billigere Minus cardigan frem på iPad’en og spurgte, om den var bedre.

Derfor spurgte jeg hende, om Minus kjolen ikke ville være en bedre gave til hende. Fordi min kone er så uselvisk, at hun ikke engang er fristet til at købe noget til sig selv, når hun kigger på Minus tøj på nettet. Hvis der er nogen, der fortjener en Minus kjole, så er det min kone.

Jeg fik hurtigt lagt Minus kjolen i kurven, inden min kone nåede at overbevise mig om at lade være. Det har i den grad givet pote. Pakken kom nemlig i tirsdags, og hun har allerede haft Minus kjolen på to gange.