Med familien i feriebolig i Frankrig

Indholdet kan være betalt

 

Ferie i udlandet med fleksibilitet og flere destinationer

Når du tager på ferie i udlandet, tænker du så specifikt på hvor din destination går hen, eller er du lidt mere spontan når du tager afsted?

Rigtigt mange danskere er glade for at rejse. Nogle benytter muligheden til at køre sydpå om sommeren, andre har deres favorit destination at tage til og andre kan lide at have en vis fleksibilitet når de rejser. Jeg kan huske da jeg som yngre, plejede at tage på ferie i campingvogn med mine forældre i Sydfrankrig.

Da mine forældre blev ældre og mine søskende og jeg var flyttet hjemmefra, overvejede mine forældre hvorvidt de kom at bruge campingvognen igen. De undersøgte markedet for hvilke alternativer der var til campingferien og her var der mange andre gode alternativer at finde. Efter at have solgt campingvognen, gik de for alvor i gang med at finde ud af hvad der bedst kunne dække deres behov for at kunne opleve forskellige destinationer. De vigtigste kriterier var fleksibilitet, flere destinationer at vælge imellem og mindre at tænke på i dagligdagen.

21-5 var den bedste løsning

Efter at have søgt på internettet, kom de frem til hjemmesiden:  http://www.21-5.dk/ og der blev de informeret om hvad 21-5 kan tilbyde. Det smarte med 21-5 er at man kan dele ferieboligen med andre familier. Det vil sige at i den tid boligen ellers ville stå tom, vil en anden familie gøre brug af den. Konceptet går ud på at skabe tilgængelighed og fleksibilitet, og desuden kan 21-5 tilbyde hele 5 attraktive destinationer med ferieboliger hvor man også selv har mulighed for at indgå i beslutningsprocessen om hvilke steder man ønsker at have en feriebolig.

Mine forældre og familie, kan i gennemsnittet gøre brug af disse ferieboliger i 12 uger om året, det eneste der skal gøres er at booke boligen inden afrejse.  

Der er mange ting der taler for konceptet, når man undersøger hvad 21-5 kan tilbyde, eksempelvis er hver feriebolig i princippet 4 gange mere værd end den investering man gør i ejerskabet.

Valget faldt på feriebolig i Frankrig

Da mine forældre i sidste år havde sølvbryllup, bød de hele familien med på ferie i udlandet. Spørgsmålet var bare hvilke destinationer man skulle vælge, da vi skulle afsted i højsæsonen, var der tre forskellige destinationer at vælge imellem på dette tidspunkt af året. Vi kunne vælge imellem en landvilla i Toscana, en lejlighed på Manhattan i New York eller en feriebolig i Frankrig.

Valget faldt på ferieboligen i Frankrig, en bolig med luksuriøse omgivelser der er placeret i et lækkert område.

Dagen efter sølvbrylluppet, gik turen ud i Kastrup lufthavn hvor vi skulle rejse med fly til Paris. Efter en behagelig flyrejse i godt 2 timer og yderligere transport på 1 time, ankom vi til ferieboligen i Frankrig.

Gode faciliteter i ferieboligen i Frankrig

Da vi ankom til ferieboligen i Frankrig, opdagede vi hurtigt hvor gode faciliteter der var omkring boligen. Huset havde et lækkert poolområde med solstole og gode faciliteter indendørs med både aktivitetsrum og stort køkken.  

Vi kan anbefale 21-5 til andre familier

Mine forældre har haft stor success med 21-5, det har smittet en del af på os med at vi er blevet tilbudt ferieboliger og lejligheder på 5 rigtig spændende og lækre destinationer rundt i verden. Derfor kan vi også nemt anbefale andre at overveje dette tilbud, når man går og tænker på hvordan man i fremtiden vil rejse og opholde sig på ferien.