Bolig på Amager Strand er drømmen

Indholdet kan være betalt

Jeg bor i øjeblikket i en lille 2 værelses lejlighed, ude omkring lufthavnen på Amager. Jeg har boet på Amager hele mit liv, og har klare planer om det skal fortsætte på den måde, næste gang jeg flytter. Jeg står ikke i en situation, hvor jeg har brug for eller midler til, at flytte på nuværende tidspunkt, men det afholder mig ikke fra, at være lidt nysgerrig en gang imellem.

Jeg kommer ofte nede omkring Amager Strand, fordi jeg træner fitness dernede. Jeg er helt vild med området og miljøet dernede, der er i en rivende udvikling, med alt det der bliver bygget. Jeg har tænkt tanken, at det må være god investering, at købe bolig dernede fordi, der vil blive bygget så meget dernede de kommende år, så det kan næsten ikke undgå at stige i værdi. Jeg blev så nysgerrig en dag, da jeg gik forbi en ejendomsmægler på Amagerstrandvej MMliving, at jeg lige måtte ind og se hvad de havde af boliger til salg. Jeg havde forventet priserne var høje på boliger dernede, men jeg blev alligevel overrasket, da jeg fandt ud af hvor dyre de var.

Jeg fik mig en snak med en af ejendomsmæglerne dernede og han bekræftede mig i, det var et godt tidspunkt, at købe bolig på nu her af flere grunde. For det første var min teori omkring det var fornuftigt at købe nu korrekt. Grundet området stadig går igennem en stor udvikling, og det kan derfor medføre stigende priser på boliger i fremtiden. For det andet går det godt på boligmarkedet generelt og han forventede at priserne på boliger over hele linjen vil stige i den kommende tid.

En mulighed i nær fremtid

Jeg må være ærlig, det er ikke realistisk lige nu for mig, at købe bolig på Amager Strand. Men jeg bliver snart færdig med 5 års videregående uddannelse, og skal derfor ud og have mig et arbejde. Efter sigende skulle der mangle folk på arbejdsmarkedet, med min uddannelse, så jeg håber jeg hurtigt kan få et job, og begynde at tjene nogle rigtige penge. Hvis det sker, så er det måske ikke så urealistisk igen, jeg snart kan begynde, at kigge for alvor efter en bolig på Amager Strand.

Så må jeg se til den tid om det skal være leje, andel eller ejer. Jeg kunne også godt tænke mig, at komme tæt på vandet, så nu må vi se hvad budgettet rækker til. Ejendomsmægleren fra MMliving, var kæk nok til, at sige jeg bare skulle kigge ned når det var tid, så det kan da være jeg gør det.