Nye golfkøller til samlingen

Indholdet kan være betalt

Jeg tænkte, at det var tid til at forkæle mig selv. Det var trods alt Black Friday.
Ja du hørte rigtigt – jeg faldt i med begge ben på årets største forbrugsfest hos danskerne. Det er i øvrigt en tradition, som jeg er blevet ganske meget fan af! Jeg formåede at lave en masse gode røverkøb og sågar foretage nogle af mine juleindkøb allerede.

Tilbud på Wilson køller

wilson

Mit favorit golfmærke Wilson var skam også på tilbud mange steder på selve dagen, og derfor blev det sgu hurtigt en stressende affære, at skulle krydstjekke priser på tværs af online forhandlerne. Jeg faldt dog over en ganske glimrende driver fra en af deres D300 serie, som både kunne købes til herre og kvinder. Denne golfkølle har fået særligt gode anmeldelser på nettet, så jeg tænkte at det var et oplagt valg for både jeg og min kone. Min kone ved selvfølgelig ikke, at jeg har købt dame-udgaven, fordi det er hendes julegave. I skulle have set hende, da hun opdagede jeg kun havde købt en til mig selv 😉

Mon ikke hun bliver lidt gladere, når vi kommer til juleaften! Det håber jeg i hvert fald.

Mit golfsæt

golfsæt

Jeg har efterhånden erhvervet mig et solidt golfsæt, hvor størstedelen af mine køller bærer navnet Wilson. Jeg har både en putter, hybridkølle og nu også en driver. På ønskelisten til jul finder du også en Wedge, så nu må vi se hvad min kone har købt på Black Friday 😉

Vigtigheden af at have sit eget sæt

Jeg har efterhånden spillet golf i et par år, og har fundet ud af, at det er uhyre vigtigt at have sit eget personlige golfsæt. Du lærer nemlig dine køller “at kende”,  og vil derfor opnå bedre resultater med tiden. Jeg spiller altid piv elendigt, når vi tager en 18-huller på en ferie, hvor jeg er nødsaget til at leje deres udstyr. Lejeudstyr er selvfølgelig aldrig primo kvalitet, men det har helt sikkert en stor betydning om det er ens eget golfsæt eller ej.

Hvilke mærke foretrækker du dine køller i, og hvorfor?