En eagle blev til to!

Indholdet kan være betalt

golf putting

Tro det eller ej, jeg lavede sgu hele to eagles i søndags! Det er virkelig et svært at opnå, selvom man er en garvet golfspiller som mig. Sidst jeg lavede en eagle var vel ~2 år siden, og nu står jeg her og har lavet to på samme dag!

Hvis du er i tvivl om hvor mange slag der skal til se, så herunder golfregler (taget fra wikipedia):

golfregler

Jeg har desværre aldrig lavet in hole-in-one, men man har vel lov at drømme…
Det er yderst svært at skyde en kugle i på første slag, og det er sjældent det overhovedet sker i den professionelle verden.

Ikke hvilken som helst bane

Ikke for at prale alt for meget, men det var heller ikke hvilken som helst golfklub, at jeg formåede at brilliere i. Det var nemlig hul 4 og 13 i Simons golfklub! Bare lige for at slå fast at der ikke er tale om en minigolfbane. Simons golfklub er i øvrigt en af mine favoritsteder og spille golf, da deres baner altid er velplejet af deres erfarne greenkeeper. Derudover er det selvfølgelig altid hyggeligt, at få en øl sammen med gutterne i klubhuset efterfølgende.

Intern golfkonkurrence

Med mine to pragtfulde runder vandt jeg selvfølgelig dagens spil, og sluttede markant over Jesper og Christian, som jeg spillede med. Jesper og Christian er mine faste golfvenner, som jeg spiller med i hvert fald en gang om måneden med. Vi har faktisk en årskonkurrence, som snart skal afgøres, da vi så småt skal til at træde ind i år 2018. Den står ret lige, og ud af de 13 gange vi har spillet sammen er det blevet til:

  • Lars: 4 sejre
  • Christian: 5 sejre
  • Jesper: 4 sejre

Vi har væddet en fodboldtur til London, som taberne skal gå sammen om at dække. Taber jeg – så skal vi selvfølgelig ind og se Chelsea – så det er lidt en “win-win situation”. Fodbold er nemlig en af vores andre store passioner, men jeg er desværre blevet for gammel til selv at dyrke det. Vi har før været på tur i Madrid for at se Cristiano Ronaldo og de andre gutter i aktion.

Hvad er det bedste slag du nogensinde har lavet?