Flos lamper til den moderne landmand

Indholdet kan være betalt

Flos er en af nutidens mest succesfulde og anerkendte designer brands inden for lamper. Hjernen bag Flos nye innovative og stilrene lamper, er designeren Philippe Starck, som begyndte rejsen samme med Flos allerede tilbage i 1988. Indtil videre har han allerede sat sit præg med de ekstravagante lampeserier Miss K, Romeo og Table Gun. Normalvis går lampeserier altid hånd i hånd pga. ensartet design, uanset hvem producenten er, men Flos har en bred vifte af forskellige bordlamper, gulvlamper og pendler i alle farver og former, hvilket er meget atypisk. Dermed ikke sagt at deres lamper ikke kan kombineres på kryds og tværs i din indretning. Deres Glo-ball og IC serier minder dog utroligt meget om hinanden, og er det tætteste du kommer på en rød tråd designmæssigt. Flos lamper er yderst unikke, men samtidig tror jeg heller ikke du finder en person, som ikke kan lide det flotte design. Selv en garvet landmand som mig har prydet sin indretning med lækre kvalitetslamper fra Flos.

Hvornår skal du købe designerlamper

En god tommelfingerregel er altid, at købe materialegoder lige så snart det er ude for sæson. Lamper er et sæsonprodukt, da vi jo har den naturlige belysning fra solens dejlige stråler om sommeren, derfor sælger forhandlerne heller ikke så mange lamper på den tid af året. Du kan næsten altid finde et godt tilbud om sommeren, hvor lamperne bliver sat ned for at lokke forbrugere til, også selvom der er tale om eksklusive designerlamper. I sommers købte jeg fx en håndfuld Flos lamper fra Glo-Ball serien med op til 15 % rabat på AndLight.dk. Derudover er der selvfølgelig også højtiderne som jul og Black Friday, hvor der er mulighed for at gøre et godt kup.

Mine Flos lamper

I indlægget vil jeg herunder gennemgå nogle af de lamper fra Flos, som jeg købte i sommers.
Jeg hælder til den side af dem, som godt kan lide en rød tråd i designet, som du nok vil finde ud af.

Flos Glo-Ball bordlampe

Glo-ball serien er alle kendetegnet ved det flotte opalglas, der giver en maksimal diffusion af lys ud i dit lokale. Det elegante finish på bordlampen er uimodståeligt, og derfor passer den perfekt ind i min stue ved skænken. Jasper Morrsion er geniet bag det fortrinlige design, der gør bordlampen passende til både skrivebord, natbord eller fremme i stuen. Den koster ca. 2.300 kr. ved vejledende udsalgspris.

Flos glo-ball basic 0 bordlampe - Kopi

Flos Glo-Ball C1 loftslampe

Den flotte lampe til loftet er ligeledes produceret i opaliseret glas, der er mundblæst. Glo-Ball C1 fra Flos udsender derfor et helt særligt lys, som skaber varme og hygge i dit rum. Den minder ualmindeligt meget om bordlampen, og danner derfor sammenhæng og harmoni imellem designet. Den flotte loftslampe er af selvsamme designer, og kan købes for en omegn af 3.000 kr.

flos glo-ball c1 loftlampe

Flos Glo-Ball F1 gulvlampe

Lamperne jeg har købt fra Flos, er alle placeret i min stue – og hvad er en stue uden en gulvlampe?
Den flotte F1 standerlampe fra Glo-Ball serien er yderst elegant, og kan både stå åbent såvel som i hjørnet bag sofaen. Min egen hænger halvt inde over sofaen, så jeg har lys til, når jeg fordyber mig i en god bog. Guvlampen fra Flos koster mellem 5-7.000 kr. alt afhængig af størrelse og design.

flos glo-ball f1 gulvlampe

Andre fabelagtige serier

Bedside Gun bordlampen som jeg omtalte i starten af indlægget, er en af mine absolut favoritter fra Flos. Det er en lampe for en rigtig drengerøv som mig, men desværre vil min kone ikke lade mig købe den til sengebordet. Måske jeg er ikke er så drengerøv alligevel, hehe.
Det er en meget populær og velkendt lampe blandt kendere, som karakteriseres ved dens flotte stativ, der er formet som en pistol. Den kan både købes i gulv og sølv, men hvorfor vælge noget halvhjertet? Den i guld koster ca. 9.000 kr.

flos beside gun bordlampe gun - Kopi

Derudover har Flos også deres fancy lille Copycat, som kan agere både bord eller gulvlampe. Den fine lampe er især sprød i farven kobber, som ses herunder:

 

Hvad synes du om overstående lamper?