Mine nye golfsko gør verden til forskel

Indholdet kan være betalt

Det er ikke længe siden, at jeg købte et par nye golfsko fra billigegolfbolde.dk, som jeg er yderst tilfreds med. Til at starte med var jeg lidt skeptisk i forhold til at give 1.200 kr. for et par Footjoy Countour Fit goflsko, da jeg var i tvivl om det virkelig gjorde en så stor forskel. Her et par måneder efter må jeg bare erkende, at det har været hver en krone værd, da mit golfspil overordnet set er blevet markant bedre. De nye golfsko har hjulpet på mit greb i græsset, som har givet mig en bedre balance, hvilket giver et mere roligt og harmonisk slag. De nye golfsko har altså ikke bare været fundamentalt for min komfort, men ligeledes taget mit golfspil til nye højder.

Se mine Footjoy Countour Fit herunder:

footjoy countour fit golfsko set nedefra footjoy countour fit golfsko2

Udover at være yderst praktiske og funktionelle, så ser de også bare kanon godt ud samtidig! Det ligner ”rigtige” sneakers, hvilket jeg meget godt kan lide, da jeg også er lidt af sneakersfreak. Hvis du kigger i bunden, så er der 6 store knopper, som er med til at give et super godt greb i græstæppet. Især når vejret ikke helt spiller, så er det yderst effektivt med disse hjælpepunkter til at opretholde en god balance og greb i den halvvåde bane. Førhen spillede jeg i et par golfsko, som jeg havde købt til 250-300 kr., og jeg kan fortælle dig, at der er verden til forskel på de billige modeller og dem i eliteklassen.

Sådan vælger du de rette golfsko

Det primære formål er selvfølgelig ikke, at skoene nødvendigvis skal være smarte at se på, men at du rent faktisk kan forbedre dit golfspil med dem. Der er flere faktorer, som du bør være opmærksom på, når du skal udvælge dit næste par golfsko. Det kunne eksempelvis være skoens åndbarhed, da du i løbet af en runde kommer til at gå rigtig mange kilometer, og føler du dig ikke tilpas fysik, så gør du heller psykisk – og det vil påvirke din koncentration og dermed dine evner på banen. Endvidere er det mest vigtigste skoens greb, og her er det især sko med spikes, der viser sig at være bedst. Husk at som alle andre sko, så skal golfskoene først lige gås til før at de føles rigtigt.

Der findes mange forskellige mærker og typer af sko, som du kan vælge imellem. Der findes ingen facit for hvilke golfsko, der er de bedste. Nogle af de professionelle foretrækker Nike og andre Footjoy eller Adidas.
Jeg kan klart anbefale at finde en butik og prøve de forskellige typer sko, og derefter gå hjem og bestille dem online. Det er altid klart billigst at handle golfudstyr og tilbehør på nettet, da konkurrencen er højere og priserne mere gennemsigtige for forbrugerne. Som regel plejer jeg at købe mit golfudstyr på billigegolfbolde.dk, uanset om det er golfbolde, tøj eller køller, som jeg er på udkig efter.