Min ryg har aldrig haft det bedre

Indholdet kan være betalt

Nu har jeg i en årrække nærmest prøvet ALT for at få bugt med mine rygsmerter, men uden held. Jeg har bådet været til lægen, fysioterapeut, dyrket yoga og intet af det hjalp, men jeg tror endelig at koden er knækket. Siden vi skiftede vores topmadras herhjemme, har jeg aldrig sovet tungere, og min ryg har aldrig haft det bedre. Det er sgu ikke for sjov, at det siges en seng er en god investering – vi bruger trods alt også i gennemsnit ca. 30 år af vores liv i sengen.

Ny topmadras fra Sengetid

Det var faktisk en kammerat, som anbefalede mig at prøve og skifte seng eller madras, da der kan være stor forskel på funktionalitet og komfort. En ting jeg aldrig har overvejet, eftersom konen har været i spidsen for indkøb af huslige ting – og med hende i spidsen handler det om, at det skal være pænt og ikke funktionelt. Derfor tog jeg et kig på Sengetid.dk og deres udvalg af senge samt madrasser for at se, hvad mine muligheder var. For en gammel mand der kun har haft 3 forskellige slags senge i sit liv, blev det hurtigt en uoverskuelig affære, eftersom der findes et hav af forskellige typer senge og madrasser. Bare alene i udvalg af madrasser kan du få topmadrasser, boxmadrasser, springmadrasser, skummadrasser og rullemadrasser. På trods af det er online så kan du faktisk få rigtig kompetent rådgivning på Sengetid, da de både har en livechat og guides til bl.a. valg af topmadras, fasthed mm.
Jeg var selv lidt skeptisk i forhold til at købe online, og var ked af de ikke havde en fysisk butik eller showroom, så jeg kunne mærke og føle madrassen.

Men efter at have fået god rådgivning og læst lidt videre omkring de forskellige muligheder på nettet, så endte jeg faktisk samme weekend med at bestille en memomy skum topmadras fra netop Sengetid.

norland topmadras 10cm høj

Kongekvalitet til billige penge

Nu hvor jeg har modtaget og afprøvet min nye topmadras i et par uger, så kan jeg kun bekræfte, hvor meget livsglæde den rette søvn kan give dig! Kvaliteten af madrassen mærker du allerede fra dag et, når den fine memory skum teknologi tilpasser og former sig efter din krop, så du får det mest optimale underlag. Derudover er madrassen god til at holde på varmen, og kan endvidere vaskes, hvilket vi sætter stor pris på med husdyr. Det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange gange hunden har tisset i utide i vores seng!

Når du køber produkter i så høj kvalitet, som endda er dansk produceret, så havde jeg faktisk forventet, at jeg måtte smide en plov for min nye madras. Det var ikke tilfældet, da jeg faldt over et tilbud på deres Norland Luksus 10cm topmadras, som var nedsat markant. Jeg tror det er fordi de i øjeblikket kører aggressivt med deres markedsføring bl.a. på TV, hvor jeg så dem. Så skal du bruge en ny seng eller madras, så er det en oplagt mulighed at få købt en lige nu.