Det helt rette sted at få kropsterapi

Måske er dine venner interesseret...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Ja, nu har jeg jo luftet nyheden om, at jeg har fået ny seng, og at den har hjulpet på mine problemer med ryggen. Så nu tænker du sikkert, at jeg snart må stoppe med mit brok. Men dette indlæg er altså lige så positivt som mit tidligere indlæg. Selvom min nye seng er fantastisk og har gjort en tydelig forskel i min hverdag, har jeg nu også endelig fundet en kropsterapeut, der faktisk kan finde ud af det der kropsterapi. Min hverdag er nu bedre, en den har været i mange år, og jeg føler mig faktisk ung igen.

Kropsterapi hos Body All Mind

Tidligere har mine udfordringer med ryggen ligget i, at smerterne er kommet tilbage, uanset hvad jeg har gjort. Jeg har fået massage på månedlig basis og endda på daglig basis af konen, når det har været rigtig slemt. Jeg har strukket ryggen ud på tusind forskellige måder hver eneste dag, og jeg har arbejdet på min naturlige kropsholdning.

Kort tid før jeg fik min nye seng, havde jeg fundet en ny kropsterapeut fra Body All Mind. Jeg havde fået ham anbefalet af en af mine kammerater, som bor i København. Efter sigende skulle denne kropsterapeut fra Body All Mind være den allerbedste til at udføre kropsterapi i København. Jeg bookede en tid, kort tid før det gik op for mig, at en ny seng var løsningen. Det var egentlig meningen, at jeg ville aflyse denne kropsterapi, fordi jeg jo netop havde fundet nøglen til en sundere ryg.

Jeg tog så ind til København for at få kropsterapi alligevel, fordi jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne få kropsterapi en enkelt gang mere. Jeg havde så ikke troet, at jeg ville få kropsterapi, som jeg aldrig har fået før.

Jeg fortsætter med at få kropsterapi lidt endnu

Min nye kropterapeut er ekspert i kropsterapi. Ja, det skulle man jo tro, at alle kropsterapeuter var, men jeg taler af erfaring. Min kropsterapeut fra Body All Mind har nemlig allerede fra første behandling gjort en forskel, som ingen anden kropsterapi behandling har. Selvom min nye seng har forbedret min rygs helbred betydeligt, kan jeg alligevel ikke undvære kropsterapi.

Min nye kropsterapeut har lært mig, hvordan jeg slapper af. Det troede jeg, at jeg kunne før, men det var ingenting i forhold til nu. Jeg er kommet i kontakt med mit sind på en helt anden måde, og min ryg har aldrig haft det bedre.

Fordi jeg får kropsterapi på denne måde, føler jeg mig ung igen. Jeg har energi til at slæbe og knokle igen i mit arbejde som landmand, og får jeg ondt i ryggen, har min kropsterapeut fra Body All Mind lært mig en masse øvelser, der hjælper lige med det samme. Sammen med min nye seng sørger min nye kropsterapeut for, at min ryg kan holde i mange år endnu. Jeg kan fortsætte mit arbejde som landmand, og det var jeg ikke sikker på før. Så planen er, at jeg fortsætter med at få kropsterapi lidt endnu. Det er klart pengene værd, når det giver mig så meget ekstra energi i hverdagen.