Daisy Marc Jacobs som en fødselsdagsgave

Måske er dine venner interesseret...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Min kone bruger den parfume, der hedder Daisy Marc Jacobs. Jeg kan ret godt lide den (altså på hende), og jeg har lagt mærke til, at flasken i toiletskabet er ved at være tom. Så nu er det, at jeg tænker, om jeg skal købe en ny til hende. Hun har fødselsdag i næste uge, så det ville være oplagt. Men er det en god ide at give parfume i fødselsdagsgave, selvom det er hendes yndlings Daisy Marc Jacobs? Jeg kan ikke helt finde ud af det.

Dette taler for: Jeg har bemærket, at hun er løbet tør for sin Daisy Marc Jacobs

Jeg er en opmærksom mand, fordi jeg har bemærket, at hun er ved at løbe tør for sin Daisy Marc Jacobs. Det må være et plus. Desuden er min kone meget beskeden, og hun vil blive glad for selv den billigste parfume. Det er nu også derfor, jeg gerne vil ramme rigtigt. Jeg vil gerne overgå hendes forventninger med en gave, hun slet ikke havde regnet med at få. Alene det burde faktisk være grund nok til at købe denne Daisy Marc Jacobs parfume til hende. Hun vil slet ikke regne med at få den, fordi hun ikke tror, jeg lægger mærke til hendes beholdning i toiletskabet.

Dette taler imod: Har hun mon købt den selv?

Min kone køber sjældent ting til sig selv, men parfumer og deodoranter og lignende er hun nødt til at erstatte, når hun løber tør. Derfor kan jeg godt blive en lille smule bekymret for, om hun allerede har købt en Daisy Marc Jacobs parfume selv. Hun plejer nemlig at bestille sådanne ting til både mig og hende på Sephoras hjemmeside. Nu ved jeg ikke, hvor lang tid, der normalt går, men hvad nu hvis jeg køber en Daisy Marc Jacobs parfume, hvorefter der kommer en pakke til min kone med den samme i? Det er bestemt en risiko, der er med i min beslutning, om jeg skal købe den eller ej. Dog kan man sige, at hun aldrig kan få nok Daisy Marc Jacobs parfumer, så det kan vel ikke skade.

Daisy Marc Jacobs som bonus

Okay. Den endelige beslutning bliver følgende: Jeg køber Daisy Marc Jacobs parfumen og en gave ved siden af. På den måde er jeg sikker, hvis hun allerede har købt en Daisy Marc Jacobs parfume, for så har jeg noget andet. Hvis ikke, jamen så har jeg bare overpræsteret. Det plejer ikke at være et problem, når det går den vej.

Lige i mit tilfælde er det dog nok lidt anderledes. Min kone er nemlig, som sagt, meget beskeden, og hun vil synes, at det er for meget. Men det er også meget godt at gå lidt over forventningerne en gang imellem. Derfor køber jeg en Daisy Marc Jacobs parfume til hende. Så skal jeg så bare lige have fundet på en anden gave også…