Lav årets sommerdrink med gin

Indholdet kan være betalt

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og man kan snart se frem til de sene sommeraftener ude på terrassen, i haven eller på altanen. Grillen skal frem og solbrillerne skal på, så man kan nyde alle de UV-stråler som den danske sommer nu engang tillader. For at toppe den gode stemning, er det oplagt at lave en lille sommerdrink når aftensmaden er spist og aftensolen viser sit smukke ansigt. En iskold gin og tonic er et oplagt valg, da den med sin friskhed og syrlighed er en perfekt drik til den varme temperatur om sommeren. Men hvis du vil udfordre dine vante gin drink, så er gin med hyldeblomst og mynte også en fantastisk drink til sommeren.

Opskrift på gin drink med hyldeblomst og mynte

Denne opskrift er til 2 personer og du skal bruge:

  • 1 dl gin
  • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • ½ økologisk citron
  • ⅓ liter tonic
  • Lidt mynteblade
  • Nogle isterninger efter behov

Lav en kande og fyld den med isterninger efter behov. Hæld derefter gin og den koncentrerede hyldeblomstsaft ned i kanden og mix det godt sammen. Find citronen frem og pres saften ud i kanden – når al saften er presset ud, så skær citronen ud i skiver og læg den ned i kanden sammen med myntebladene. Afslut drinken med at hælde tonic-vandet ned i kanden. 

Nu har du den perfekte drink til de sene sommeraftener – den er nem og hurtig, og helt perfekt til når der kommer gæster over til grillaften.

Køb gin hos slikforvoksne.dk

Hos slikforvoksne.dk har du mulighed for at købe ginen til din sommerdrink med hyldeblomst og mynte. Slikforvoksne.dk har nemlig en bred vifte af gin mærker og gin variationer, så du kan finde lige præcis den gin som du bedst kan lide! Her kan du bestille din gin hjemmefra i ro og mag, og samtidig læse lidt op på de forskellige gins for at finde den der passer bedst til din drink – og så kommer din gin inden for 1-3 hverdage! Er du i tvivl om hvilken gin der er perfekt til din drink? Ring til deres kundecenter og få guidance til at finde den perfekte gin!