Er du på udkig efter kvalitetsstole i tidløst design?

Indholdet kan være betalt

Måske har du allerede anskaffet dig dit drømmebord, måske er du på udkig efter et nyt? Uanset hvad hører der til ethvert bord et godt stolesæt til. Hvis du er på udkig efter et minimalistisk og simpelt design, der kan passe ind i hjemmets mange forskellige afkroge, så er en Eames stol løsningen til dig. Vitra er møbelfirmaet, der står bag det stilfulde design af Eames stole i forskellige farver og materialer. Du kan uden tvivl finde en model, der passer ind i dit hjem.

Indret dit hjem med Eames stole

En Eames stol er den perfekte løsning til stort set alle rum i din bolig. Deres funktionalitet og design gør det nemt for dig at erstatte dine nuværende møbler med denne opgradering af en stol, der blev designet tilbage i 1950’erne af Charles og Ray Eames:

  • Spisestue – de egner sig ideelt som et supplement til et flot spisebord, hvad enten bordet er af træ eller andre materialer. Eames stole fås nemlig i mange forskellige farver og materialer, så de kan passe ind til ethvert bord. Samtidig er deres overflade nem at rengøre og gør den daglige vedligeholdelse let.
  • Kontor – hvem har nogensinde sagt, at flotte stole kun hører spisestuen til? Med Eames stole har du mulighed for at pifte dit kontorlokale op eller købe dem ind til firmaets konferencerum.
  • Soveværelse – det flotte design pynter også fint i et soveværelse som tilbehør til et sminkebord.

Farvevalg og materiale

Som udgangspunkt kan du købe Eames stole i mange forskellige farvevarianter og to forskellige slags materialer:

  • Materiale
    • Fiberglas – stole af fiberglas er dyrere end dem af almindelig plastik, til gengæld får du et eksklusivt udseende stole med overflade af let glans. Deres overflade føles blødere og materialet er mere slidstærkt.
    • Plastik – du kan få stolene billigere, hvis du bare skal have dem i almindelig plastik. 
  • Farver – dit farvevalg afhænger af de omgivelser, stolene skal være i. En farverig stol kan skabe en fed kontrast i et ellers farveløst rum, mens de neutrale udgaver udtrykker en vis elegance.