Find inspiration til dit nye sofabord

Indholdet kan være betalt

Hvis du er på udkig efter et nyt sofabord, har du enten allerede en klar idé om, hvordan det skal se ud, eller også er du på helt bar bund og har brug for at finde inspiration. Uanset hvilken situation du befinder dig i, kan du med fordel tage et kig på udvalget hos Hübsch og finde dit kommende Hübsch sofabord. Udvalget er stort, og hos Hübsch finder du ikke blot sofaborde i stilrent design – du finder dem også i mange forskellige materialer.

Gode råd forud for dit køb

Når du skal til at vælge dit sofabord fra hubsch, er der nogle ting, du skal være opmærksom på:

  • Størrelse – her er det afgørende, hvor meget plads du har i dit rum. Et stort sofabord kan hurtigt virke kluntet og fylde for meget, hvis det bare er til et lille rum, mens et stort sofabord kan skabe charme og stil i et stort rum.
  • Form – du finder både runde og firkantede sofaborde. Som udgangspunkt anbefales runde borde til små rum, mens du med fordel kan have et firkantet sofabord til større og mere åbne rum.
  • Farve – dit farvevalg kan gå i to retninger: neutrale farver i sort, grå, hvid eller beige skaber harmoni i rummet, mens pangfarver i rød, orange, gul m.m. skaber en fed kontrast i dine neutrale omgivelser.
  • Materiale – de klassiske materialer i træ har et mere blødt udtryk, mens de hårde materialer som marmor og metal kan bidrage med lidt mere kant til rummet. De mere hårdføre materialer kan fx blødes op med en buket blomster.

Fremtidig vedligeholdelse

Møbler kræver forskellig vedligeholdelse alt efter deres materiale – dette gælder naturligvis også sofaborde. Når du vælger at investere i et dyrt Hübsch sofabord, er det derfor en god idé, at du fra start af forventningsafstemmer, hvor meget tid du maksimalt vil sætte af til dette. Hvis du har små børn, kan det være en idé at købe et sofabord af mere praktisk og slidstærkt materiale, som vil kunne tåle nogle knubs i fremtiden.