3 tips til livet med rosacea

Indholdet kan være betalt

Har du rosacea eller tror du at du har det? Uanset, så betyder det at du døjer med en del rødme i ansigtet. Der er heldigvis flere forskellige ting, som kan gøres for at dæmpe rødmen, så din hud ser smuk og ungdommelig ud, ligesom andres. 

Hvad er rosacea?

Hvis man har rosacea, har man en kronisk betændelse i ansigtshuden. Det er desværre ukendt hvorfor man får rosacea, men undersøgelser peger på, at årsagen er forbundet med både arv og miljø. I begyndelsen af sygdommen vil man begynde at opleve rødme midt i ansigtet. Desuden føler mange patienter, at huden prikker eller stikker. Desværre vil rødmen forværre sig over tid, men med de rigtige livsstilsændringer og brugen af de rigtige creme, så kan man heldigvis dæmpe rødmen og undgå at den bliver værre. 

Brug Rosalique cremen

Rosalique er en unique antirødmecreme, der i kliniske tests har vist at 98% af brugerne oplevede dæmpet rødme efter brug. Den multifunktionelle Rosalique creme kan både dæmpe rødme, pleje huden og beskytte din hud mod solens skarpe stråler. Du vil opleve, at din hud bliver mere ensartet og at chancen for at rødmen forværres af solen bliver mindre – dog bør man stadig bruge solcreme, når solens stråler er meget skarpe. 

Faktorer der forværre rødme

Udover at bruge den rigtige creme, så er der også flere forskellige livsstilsændringer, som man kan gennemføre for at undgå rødme i huden. Man bør undgå at bruge for meget tid i solen, hvis solens stråler er meget skarpe, da solen kan forværre rødmen. Rødmen kan desuden også blive værre af krydret mad, alkohol, varme drikke og høje temperaturer. Derfor kan det være en god idé at forsøge at begrænset sit indtag af alkohol, varme drikke og krydret mad. Man skal selvfølgelig ikke holde sig indendørs hele sommeren, men det kan være en god idé at medbringe en kasket eller lignende for at beskytte ansigtet. 

Dette er slet ikke, så slemt som det måske kan lyde. Der findes en lang række lækre retter, som ikke indeholder stærke krydderier og mange kolde drikke, som er lige så lækre, som de varme. Prøv eksempelvis iskaffe eller smoothies. Desuden vil mange andre også vælge at tage en hat med om sommeren, så det er ikke fordi man skal gøre en masse, som andre ikke gør.