Tag din indretning til næste niveau

Indholdet kan være betalt
lysekrone lange krystaller
lysekrone

Èn af de ting, man kan bruge til at hæve sin indretning til et nyt, og højere, niveau er valget af lyskilde. Her er jeg stor fan af at bruge en lysekrone – især i større rum, hvor den virkelig kan komme til sin ret. Det giver en helt speciel feeling, og man føler sig straks i en helt anden og mere eksklusiv setting. Hvis man virkelig er til det eksklusive look, kan jeg anbefale en krystal lampe – jeg har for eksempel set nogle virkelig fine på Nordiccrystals.dk.

Disse kan både bruges i tråd med lignende indretningsstil, eller man kan bruge de fine lysekroner til at bryde den vanlige, måske mere nedtonede, stil – og på den måde skabe en kontrast, som kan være virkelig lækker.

Farve og størrelse på lysekronen

Der er nogle ting at overveje, når man skal vælge en lysekrone af krystaller. For eksempel kan farven på krystallerne have en betydning for udtrykket. Man kan blandt andet få klare, røgfarvede og mange andre slags farvede krystaller. Hver farve vil give sit til rummet, og det er derfor en vigtig overvejelse i forhold til, hvad man ønsker med lampen. Farverne på krystallerne vil også spille en lille rolle i, hvordan lyset vil føles i rummet. De røgfarvede krystaller kan give en varmere fornemmelse end de klare. Derfor vil en krystallampe af klare krystaller måske passe bedre i et køkken eller lignende rum, hvor man ikke har brug, eller sætter pris på, samme varme lys som i andre rum.

Det næste man skal overveje er størrelsen på lysekronen. Både i forhold til udtrykket men også i forhold til loftet det skal hænge fra. Sådan en krystallampe kan være særdeles tung, fordi de skønne krystaller vejer en del. Hvis man indretter et stort rum og derfor ønsker en stor og grandiøs krystallampe som kronen på værket, er det værd at tjekke, om man har lofter i et materiale, som kan bære vægten.

Når man har gjort sig disse overvejelser, er krysttallamper helt sikkert en investering, man vil værdsætte!