Vores liv på gården

Indholdet kan være betalt

Det voksne liv i idyl – vores familie

Her på gården vil jeg vove og påstå, at vi lever i ren idyl lige som man ser det på film og mange drømmer om. Jeg er meget taknemmelig og nyder hvert et sekund her i vores eget, lille paradis. Vores hverdag her på gården er stille og rolig, og vi prøver at give vores børn den bedst tænkelige opvækst – præcis som både min kone og jeg har haft da vi var børn.

Som tidligere nævnt så har vi sammen to dejlige børn; Malte på 9 år og Rosa på 7 år. Som i alle andre familier så drejer det meste herhjemme sig også om børnene – eller er i hvert fald tilpasset dem. Jeg tror bare at man automatisk tilpasser sit liv, når man får børn uden at tænke videre over det – og det er så skønt.

familie

Fælles passion for afgrøder, blomster og dyr

Som jeg skrev i det første indlæg har jeg jo en rigtig stor passion for alt der har med planter, afgrøder og blomster at gøre, og jeg dyrker det dagligt da det er mit job. Jeg er dog så heldig, at min kone også rigtig godt kan lide den slags og er faktisk er ansat i virksomheden – og det fungerer super godt for os. Mange vil måske mene, at det er lidt underligt at vi som mand og kone også arbejder sammen og altså dermed altid er sammen; og jeg tror da bestemt heller ikke at det er alle det ville fungere for, men for os er det bare en rigtig god måde at gøre det på. Jeg nyder at kunne dele mine interesser og passioner med den jeg også deler alle livets glæder med – det er skønt.

ko

Hårdt arbejde

Selvom jeg måske får det hele til at lyde meget lyserødt og perfekt, må jeg ikke glemme og fortælle, at gården og gartneriet kræver et kæmpe stort stykke arbejde som kan være rigtig hårdt for os begge og dermed hele familien. Specielt i sommerhalvåret har vi rigtig meget at skulle se til, da det er her gartneriet har flest kunder, da det er sæson for rigtig mange ting. Det er også i sommerperioden at vores græsmarker skal slås til hø, og de andre afgrøder skal høstes. Det er også af denne årsag, at vi har ansat nogle hjælpere i gartneriet hen over sommeren – eller kan det simpelthen ikke lade sig gøre for os, hvis vi også skal være en familie der fungerer.

Selvom at det til tider er super hårdt arbejde og kræver meget af os herhjemme, så elsker vi det og nyder det vi har bygget op sammen hver eneste dag. Samtidig er det en fornøjelse, at kunne give børnene den oplevelse med at have dyr herhjemme på gården samt at vi laver rigtig mange ting udenfor – det tror jeg er rigtig godt for børn at vokse op med, da de lærer super meget af det på sigt.

Det var lidt om vores liv på gården!