Spar penge og skøn miljøet ved at sprøjtemale dine møbler

Indholdet kan være betalt

Over tid bliver ens møbler slidte og udtærede. Sofabordet får ridser, stolene begynder at knirke, og lakeringen skaller af. Det kan hurtigt få ens bolig til at se lidt faldefærdig ud, også selvom der ellers er pænt og rent.

Den naturlige reaktion vil her nok være straks at gå ud og investere i nyt inventar. Men det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis både stole og borde skal skiftes ud. Måske har dine møbler også en sentimental værdi, hvis de f.eks. er gået i arv eller har fulgt dig, siden du i sin tid flyttede hjemmefra.

En løsning kan være sprøjtemaling. Sprøjtemaling af møbler får dine reoler, kommoder og øvrigt inventar til at fremstå spritnyt. Alle ujævnheder glattes ud, og du kan endda vælge at give dine møbler en ny frisk farve, der matcher din øvrige stil.

Fordele ved sprøjtemaling

Vil du friske dine møbler op, er sprøjtemaling vejen frem. Der er mange fordele ved at sprøjtemale dine møbler frem for at anvende en malerpensel:

  • Det går hurtigere end med en pensel
  • Giver en flot finish uden klumper og ujævnheder
  • Ingen streger efter malerpenslen

Den største ulempe ved sprøjtemaling er, at sprøjtepistoler af god kvalitet langt fra er billige og kræver lidt øvelse at anvende korrekt. En måde at overkomme denne udfordring er at anvende et malerfirma, der specialiserer sig i sprøjtemaling som Dibbern Color Design. De vil på ganske kort tid kunne sprøjtemale alle dine møbler og med deres ekspertise på området, sikre dig det bedst mulige resultat. Det er også muligt at bestille sprøjtemaling af døre og køkkener, hvis du vurderer, at hele hjemmet trænger til en overhaling.

Få et uforpligtende tilbud

Det er svært at sige præcist, hvad professionel sprøjtemaling af møbler ved et malerfirma som Dibbern Color Design vil koste. Det afhænger bl.a. af møblernes størrelse, tilstand og den anvendte maling. I forhold til at købe nye møbler henter du dog helt sikkert en klar besparelse. Både økonomisk, men også i forhold til klimaet, hvor træfældning til ny møbelproduktion udgør en belastning.