Robust plankebord til spisestuen

Indholdet kan være betalt

Robuste spisebord kan være svære at finde. Et spisebord der skal kunne holde til lidt af hvert. Til at der kan spildes vand eller madrester uden at det efterlader pletter. Du behøver heldigvis ikke at lede længe efter det perfekte spisebord. Du kan købe et plankebord til spisestuen. Det er robust og holdbart, og kan sagtens holde til at du spilder sodavand, vand eller mad på det. Plankebordet er nemlig behandlet med vandafvisende voks, som både givert det er varm og fed farve, og samtidig skåner bordet for fugt. Plankebord kan fås i flere forskellige træsorter, størrelser og farver. Så det er helt op til dig, hvordan du vil have dit plankebord skal se ud. 

Du kan få et plankeborde med bølget eller lige træbrædder, lyst eller mørkt egetræs bord, fyrretræsbord med smalle og brede brædder. Du kan vælge mellem flere standard størrelse, og hvis det ikke passer ind i dit hjem, eller du måske bare ønsker et større bord, så der er plads til gæsterne, kan du design dit eget plankebord. Når du designer dit plankebord selv, vælger du helt selv størrelse, materialet og selvfølgelig om det skal være lige eller bølget brædder. Uanset hvilken stil du har eller hvad du ønsker, så kan du med garanti finde et plankebord, der falder i din smag. 

Det perfekte spisebord til familien

Til familien med de små børn er et plankebord helt perfekt. Skulle der sker skader eller spildes der saftevand på bordet, er det slet ikke det store problem. Bordet er lige til at tørre af med en fugtig klud og til at fikse. Med et plankebord sikrer du, at du har et spisebord, der holder i mange år. Og skulle der ske nogle skader, kan du enten selv slibe det og behandle det med vandafvisende voks eller få en professionel til det. På den måde får du et bord, der står som helt nyt selvom du måske har haft det i flere år. Ikke nok med at du får et holdbart bord, så får du et rustikt og samtidig unikt bord, som dine gæster helt sikkert vil misunde. Et plankebord kan være med til at fuldende indretningen i dit hjem.