Slip for sygdom på arbejdspladsen med en håndspritdispenser

Indholdet kan være betalt

Der findes ikke noget værre end det tidspunkt på året, hvor alle virker til at blive syge på lige præcis det samme tidspunkt, og hvor arbejdet næsten står stille – eller går baglæns –, fordi den ene medarbejder efter den anden ringer med sygemeldinger. Heldigvis er der mange ting, man kan optimere på arbejdspladsen for at mindske sygedagene, og én af dem er at holde hygiejnen i orden. Læs med her og få en kort guide til at indrette din arbejdsplads med gode og synlige håndspritdispensere.

Driv bakterierne på flugt med god afspritning

Hvis der er noget, som kan sprede smitte, så er det dårlig håndhygiejne. Derfor kan det have en direkte effekt på en arbejdsplads’ sygedage, at der bliver mere fokus på ordentlig håndhygiejne og brug af håndsprit. Hos nogle virksomheder handler det om økonomi, og hos andre handler det nærmere om, at det kan være decideret farligt at få sygdom inden for dørene – f.eks. ved institutioner som plejehjem, lægehuse og hospitaler. En håndspritstander kan derfor være en god investering, så håndspritten både bliver mere synlig for medarbejdere og kunder og bliver væsentligt nemmere at bruge på farten.

Hvad er det optimale for din arbejdsplads?

Der er mange forhold at tage højde for, når man vil ændre vaner på arbejdspladsen eller optimere f.eks. hygiejne og nedsætte sygdomsniveauet. Derfor kan der også være forskellige behov for øget håndhygiejne, ligesom de fysiske rammer har noget at sige. Inden du vælger, skal du derfor overveje:

  • Hvor mange dispensere har du brug for?
  • Hvor skal de placeres, og hvor synlige skal de være?
  • Er der nogle fysiske barrierer for, hvordan standerne skal være udformet?
  • Hvor mange penge har arbejdspladsen til at bruge på dispenserne?

https://haandspritdispensere.dk/ kan du læse mere om de mange forskellige løsninger inden for håndspritstandere og få vejledning i, hvilke der passer bedst ind på din arbejdsplads. Her er bl.a. et stort udvalg af gulvstandere med forskellige håndtag og i forskellige udformninger, ligesom der er et udvalg af mindre og enklere håndspritdispensere til små rum eller til den lille virksomhed.