Cargo shorts til sommeren

Indholdet kan være betalt

Sommeren står for døren. Det betyder forhåbentlig, at vejret begynder at blive lidt varmere. Men spørgsmålet er, om din garderobe er klar til sommeren. Min garderobe er ihvertfald ikke helt klar, jeg mangler cargo shorts. Cargo shorts er min favorit sommerbeklædning. Tænker vi alle godt kan blive enige om, at korte bukser om sommeren, er det bedste. De sidste par år er det blevet meget moderne, at have stramme bukser. Det har jeg personligt aldrig været fan af. Denne jeans trend, er nu også fulgt med over i shorts kollektionerne. Alle mode shorts er blevet korte, stramme og hullede. Det er jeg bestemt ikke tilhænger af. Man kan slet ikke få luft i sådan et par shorts, det er min oplevelse i hvert fald. Det er netop her cargo shorts, for alvor kommer til sin ret. Når solen bager fra en skyfri himmel i midt Juli, så er det 100 gange mere behageligt, at have et par løse shorts på. Du kan trække vejret og du føler dig ikke utilpas i dem. Det er måske ikke alle der synes, det ser godt ud, hvilket er helt fair. Alle kan ikke have samme tøj smag.   

Slutningen på foråret, er for mange ens betydning, at det er tid til sommer shopping. Det er det også for mit vedkommende. Jeg skal altid lige ud og have et par nye t-shirt i sommerfarver. Men i år, skal jeg have 2-3 nye cargo shorts, mine gamle er virkelig slidte. Mit problem er bare det er 3-4 år siden, jeg sidst har været ude og købe cargo shorts. Den butik jeg sidst købte cargo shorts mænd i, er i mellemtiden lukket ned. Det er muligt, at finde cargo shorts mænd andre steder, men bare ikke fra mærket Molecule. Molecule er et tøjmærke, som blandt andet laver cargo shorts mænd. Men lige netop shorts af mærket Molecule, er nærmest umuligt at finde nogen steder.

Molecule tøj online

Efter at have været hele København rundt efter Molecule tøj, måtte jeg til sidst give op. Jeg måtte indse, at jeg nok ikke fandt nogen tøjbutik, som forhandlede det. Jeg handler normalt ikke tøj online, men nu hvor det var min sidste udvej, kunne det være en mulighed. Jeg fandt siden https://molecule.dk/, som navnet nok antyder, har et kæmpe udvalg af Molecule tøj. Vigtigst af alt havde de Molecule cargo shorts mænd. De havde virkelig et stort udvalg, jeg anede ikke der fandtes så mange forskellige farver og modeller. Men heldigvis for mig, var der noget at vælge imellem. Der var b.la. en del forskellige modeller i camo farver, eller camouflage om man vil, lige efter min smag.

Normalt handler jeg ikke tøj på internettet, da man ikke har mulighed for, at prøve tøjet inden man køber. De gamle cargo shorts jeg har er også Molecule, hvilket gør jeg ved præcis hvad størrelse jeg skal bruge. Hvorfor jeg ikke behøves, at bekymre mig om de passer. Det gjorde mig lidt mere tryg ved, at handle på nettet også selvom det var tøj. Webshoppen havde dog et ret dybdegående størrelsesguide, så hvis du får lyst til, at shoppe Molecule tøj, så læs guiden også er du godt på vej.