Bæredygtigt tøj – hvorfor er det smart?

Måske er dine venner interesseret...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

For mange er det blevet meget vigtigt at være miljøvenlig og at tænke på jordkloden. Derfor findes der også økologisk tøj i et klassisk snit, du kan købe som et alternativ til det ikke-bæredygtige tøj, der bliver solgt mange steder. 

Bæredygtigt designertøj er ikke bare smart at se på – det er også godt for miljøet. Når noget er bæredygtigt, betyder det, at det ikke skader jorden på en måde, der vil få klimamæssige betydninger. Derfor er bambus tøj et rigtig godt alternativ.

Allergivenligt og økologisk

Bæredygtigt tøj lavet af bambusgarn er ikke blot godt for miljøet, men også godt for dig. Det er meget åndbart, og så er det allergivenligt, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvilket materiale, det er lavet i. Det kan være svært at finde tøj, hvis du er allergiker, men det er der taget højde for her. 

Det økologiske valg er et godt valg, fordi du kan være sikker på, at der hverken er blevet brugt pesticider eller lignende midler på planterne. Desuden bruges der regnvand til at vandet bambusset, og dette bliver genanvendt bagefter. Bambus er en plante, der gror meget hurtigt, og derfor er det muligt at blive ved med at lave en masse bæredygtigt tøj igen og igen uden problemer. 

Klassisk design

De såkaldte basics er noget, de fleste har i skabet, uanset din tøjstil. Basics er de stykker tøj, de fleste går med i hverdagen, på arbejdet, derhjemme osv. Det er for eksempel:

  • En helt enkel t-shirt
  • Et par afslappende bukser i sweat-materiale
  • Trusser i et klassisk snit
  • Et halstørklæde
  • Helt almindelige løbebukser

Der er mange flere eksempler på det klassiske tøj, men disse er eksempler, de fleste nok kan genkende i deres klædeskab. 

Det kan være svært at finde basic tøj, der ikke bare ser flot ud, men også føles godt, og derfor er bæredygtigt tøj et godt valg. Grundet det naturlige materiale og tanken bag, får du noget tøj, der er meget behageligt at have på, er antistatisk og termoregulerende. Du kan bruge tøjet hele året rundt og føle dig tilpas.