Planlæg allerede nu firmajulegaverne

Indholdet kan være betalt

Selvom vi nu kun skriver april måned, så er det ikke for tidligt at planlægge julen allerede nu – navnlig ikke hvis man er virksomhedsejer. Har man i virksomheden mange kollegaer og kunder, så er det ikke for tidligt at finde den perfekte skræddersyet firmajulegave. Som så meget andet, så kræver det god planlægning, hvis man skal sørge for at alle blive glade og tilfredse med deres julegaver. Hos Julefabrikken – som vi bruger på min arbejdsplads – er der noget for enhver smag. Hos Julefabrikken finder man alverdens lækre fristelser, ligesom man også finder mange andre smarte gaveartikler. Der er med andre ord noget for enhver smag.    

Mulighed for selv at vælge firmajulegaverne

Det er blevet mere og mere populært at lade kollegaer og kunder vælge deres firmajulegaver. Det er dog de færreste virksomheder, som benytter sig af denne ordning. Hos Julefabrikken har man dog mulighed for at gøre brug af denne ordning. På min arbejdsplads er vi nemlig en broget skare med hver vores præferencer, og derfor er det oplagt, at vi hver især selv kan vælge, hvilken slags julegave vi vil have.

Der var eksempelvis et år, hvor nogle var stærkt utilfredse med, at vi kun fik rødvine. Dels fordi der var nogle som slet ikke drak alkohol af religiøse årsager. Men også fordi der var flere, som heller ikke kunne lide at drikke rødvin. Derfor var denne ordning, hvor vi selv kunne vælge firmajulegaver meget tiltrængt for os.    

Sådan holder jeg julen

Julen hjemme hos os er altid meget traditionel. Allerede en uge inden juleaften går vi – traditionen tro – selv ud og fælder vores juletræ i den nærliggende skov. I mange år var det rødgran, der var vores foretrukne juletræ, men nu vælger vi kun nordmannsgran. Herefter slæber vi juletræet ind i vores hyggelige stue, hvor hele familien hjælpes ad med at pynte træet.

Med hensyn til madlavningen så er det helt traditionelt, dansk julemad vi får. Det betyder, at vi både får flæskesteg men også juleand derhjemme. Anden er en økologisk frilandsand, som jeg ved, har haft et godt liv. På samme måde stammer flæskestegen også fra en økologisk frilandsgris fra Jylland.