Lund Copenhagen

Måske er dine venner interesseret...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Det anerkendte brand Lund Copenhagen kreere fine smykker, hvor høj kvalitet, tidløst design og luksus er i højsædet. Mærket er en stærk spiller på smykkemarkedet, og de har vist sig at begejstre og glæde mange smykkeglade med de flotte smykker. Især deres Margueritringe er brandet særligt kendt for.

Forkæl dig selv eller en du holder af

Hvis du er på udkig efter den perfekte anledningsgave, så kan du med fordel tage et kig på Lund smykker. De har blandt andet kreeret et smukt Dagmar kors, som er oplagt til dåbsgave eller konfirmationsgave. Vælger du at glæde en du holder af med et af mærkets fine smykker, er du garanteret, at det vil være til stor begejstring for modtageren. Det er rigtig fedt at kunne glæde en anden med et smykke, og det er en meget personlig gave, som vil have stor betydning for modtageren. Giv eksempelvis smykket i anledningen af bryllup, barnedåb, konfirmation eller fødselsdag.

Udover at kunne glæde andre med et smykke, kan du naturligvis også glæde dig selv med et eksklusivt smykke fra Lund Copenhagen, som du kan have glæde af i lang tid frem. Det kan sætte det sidste prik over i’et og give dig en følelse af elegance og luksus, når du bærer smykket.

De velkendte Marguerit smykker

Lund Copenhagen er især kendt for at kreere fine margueritsmykker. De var faktisk de første til at designe dem, og med emalje, kant og det fineste udtryk, så er disse smykker superfine. Der udkommer nye margueritsmykker hvert år, og de fås i adskillige farver, så der er noget til enhver smag og stil. Mærket har en finger på pulsen, hvorfor disse fine, tidløse og klassiske smykker aldrig går af mode. Margueritsmykkerne er en ideel gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren.

Find din favorit af Lund smykker

Smykkerne er af den bedste kvalitet og det tidløse design er en sikker klassiker, der begejstrer mange. Du kan finde et stort udvalg af smykker hos det fine mærke. Blandt andet brocher, ringe, halskæder og armbånd. Er du på udkig efter et nyt smykke? Køb Lund Copenhagen smykker her.