X
    Categories: Blog

Byg med fundablokke

Et godt fundament er nødvendigt for rigtige mange ting. Det gælder både i overført betydning som for eksempel i dit forhold til andre mennesker og mere konkret såsom ved et bygningsværk. Et godt fundament er afgørende for, om noget består i længere tid. Hvis du derfor står over for et større eller mindre byggeprojekt, er det en god ide at bruge fundablokke til at sikre en stærk ydermur.

Hvad er en fundablok?

Fundablokke har en stor styrke og robusthed. Det skyldes deres specielle form. De enkelte blokke er nemlig formet som to H’er, der er sat sammen vertikalt. Det skaber et hulrum i midten og to ben i både toppen og bunden. På grund af fundablokkens styrke er den oplagt at bruge ved de fleste konstruktioner og kan bruges til blandt andet kældertrapper, sokler og vægge.

Få en stærk og holdbar konstruktion

Du kan bruge fundablokke til rigtig mange byggeprojekter. Hvad enten du altid har ønsket dig et udhus eller er ved at bygge en større stald. Hvis du lægger blokkene i bunden af konstruktionen, er du sikker på et holdbart og godt resultat. For at gøre konstruktionen endnu stærkere, kan du også armere blokkene med kamstål eller armeringsjern og derefter fylde hulrummet med flydende beton. På den måde er du sikker på at få en konstruktion, der kan holde i meget lang tid fremover.

Kreative anvendelsesmuligheder af fundablokke

Med fundablokke i bunden bliver dit byggeri helt sikkert stærkt. Skulle du så have overskud af fundablokke, kan du faktisk benytte blokkene på en hel anden måde. Hvis du tænker kreativt i dit hjem, kan du nemlig også bruge dem til at opbygge:

  • Tv-borde
  • Reoler
  • Skoreoler

I Danmark er det blevet meget populært at lave sine egne møbler eller køre det mere enkle og rustikke look i boligindretningen. Og det kan du nemt gøre ved hjælp af fundablokke. Det er kun fantasien, der sætter grænser for deres anvendelsesmuligheder i dit hjem. Du skal bare sørge for, at blokkene ikke kan vælte og skade nogens tæer eller ankler. Det gælder især, hvis du har mindre børn eller dyr i hjemmet.

admin:
Related Post