God tandlæge i Sorø

Indholdet kan være betalt

Efter min familie og jeg har valgt at slå os ned i Sorø har vi også valgt at skifte tandlæge. Det er rart ikke at skulle køre til en anden by, for at skulle til tandlæge og dermed heller ikke skulle tage tid ud af kalenderen til tandlæge når, det kan klares hurtigt, hvis klinikken ligger tæt på hvor vi bor. Og klinikken som vi har valgt ligger netop tæt på hvor vi bor. Vores tandlæge i Sorø lever op til vores forventninger og vi er glade for at det er netop den vi har valgt. Der var flere kandidater fra området oppe og vende da vi ville vælge vores tandlæge i Sorø.

Tandlæge

Flere forskellige tandlæger

Vi har haft en række mulige bud på hvor og hvilken tandlæge vi vil tilknyttes. Vi undersøgte udbuddet af tandlæger og vores valgt fald på Martin Åside, som vores tandlæge i Sorø. Det er er meget professionel klinik og behagelig tandlæge i Sorø. Vi er super glade for at klinikken ligger tæt på hvor vi bor, og at vi ikke skal bruge alt for langt tid på at komme frem om tilbage.

 

Tandlægen i Sorø hjalp mig med min tandlægeskræk

Jeg har virkelig aldrig brudt mig om at gå til tandlæge og jeg har også flere gange forsømt at gå til tandlæge pga. min tandlægeskræk. Min nye tandlæge i Sorø har dog fået bugt med min tandlægeskræk og jeg har ikke spor imod at gå til tandlæge den dag i dag. Der er en stor professionalisme hos min nye tandlæge i Sorø og jeg føler mig meget sikker i deres hænder. For mig er det vigtigt at føle mig godt tilpas hos tandlægen og føle at jeg kan stole på vedkommende 100 %. Det føler jeg at jeg kan hos min tandlæge i Sorø. Det er rart igen at have mod til at tage til tandlæge i Sorø uden en klump i maven når jeg skal afsted.

 

Nemt og bekvemt med tandlæge i Sorø

Vi nyder i familien at have tandlæge i Sorø tæt på hvor vi bor. Det er godt så mange ikke skal køre så langt og bruge så lang tid på at tage til tandlæge. Vi planlægger det tit sådan så børnene skal til tandlæge samtidig, så der også er en smule konkurrence om at have 0 huller. De bryder sig også vældig godt om tandlægen i Sorø, og de er dygtige til at børste deres tænder. De koncentrerer sig også om at børste alle tænder grundigt, så de beskytter deres tænder også de kan holde hele livet. Det har været vigtigt for os at søge for gode tandvaner til vores børn, så de kun omkring en gang om året eller hver 8. måned bør gå til tandlæge. Tandlægen i Sorø har venligt personale og flink betjening og vi føler os altid velkommende når vi træder ind af døren til venteværelset inden vi skal ind til behandling – det er guld hver at føle sig godt behandlet hos sin tandlæge i Sorø.